Lasergame Kerkrade Leisuredome

LASERGAME

Speel lasergame in de grootste arena van de Euregio!

SPEL INFO

Aantal personen:

Uitrusting:

Hitpoints:

Teams:

maximaal 21 personen

Vest met gun

Schouders, rug, buik en gun

Twee teams

De eerste ronde lasergamen duurt zo’n 20 minuten, inclusief instructietijd en loading tijd. De tweede ronde lasergamen duurt zo’n 15 minuten, de instructies heb je dan al gehad. Speel je twee rondes dan volgt na de eerste ronde een verplichte pauze in verband met de intensiteit van het spel. Twee rondes inclusief pauze duurt dan een uur!

Speel je in de arena met 6 personen of minder dan is het mogelijk om free for all te spelen – iedereen speelt dan voor zich!

 

TECHNOLOGIE

De uitrusting is standaard voorzien van een Wi-Fi control systeem en bevat 5 verschillende hitpoints; op beide schouders, rug, buik en op de lasergun. De gun reikt tot wel 35 meter. Verder is het mogelijk om je eigen naam in te stellen. Op de scorekaart is te zien wie je hebt geraakt én hoe vaak!

De Evo-5 technologie zorgt voor een nog leuker en uitdagender spel!

 

 

 

Lasergame 1 ronde € 9,00

Start in de Instruction Room waar je alle informatie en tips ontvangt, bereid je voor in de Loading Room en ga vervolgens de strijd aan in de arena. Het Wi-Fi systeem houdt je scores bij, achteraf kun je op je scorekaart zien wie je hebt geraakt en hoe vaak!

 

RESERVEER NU >

 

Lasergame 2 rondes € 16,00

Start in de Instruction Room, bereid je voor in de Loading Room en ga de strijd aan in de arena! Na de eerste ronde laad je je op voor het tweede spel! Op de scorekaartjes kun je zien hoeveel ‘kills’ je hebt gemaakt tijdens de games.

 

RESERVEER NU >

 

 

Lasergame Extra Game

Kun je er niet genoeg van krijgen?! Speel dan een derde ronde voor €7,00 extra per persoon.

 

RESERVEER NU >

 

 

Lasergame XL – Maandag/Dinsdag/Donderdag €9 per game

NIEUW! Speel op maandag, dinsdag en donderdag extra lange rondes van wel 20 minuten speeltijd voor €9 per persoon, per ronde! Met uitzondering van combi deals en kinderfeestjes.

 

RESERVEER NU >

 

 

 

© 2014 Lasergame Kerkrade